Amenities

Brevoort East Overview

The Brevoort East, one of the most sought after Gold Coast co-ops, is a fully-staffed 26-story, 323 unit building with friendly doorpersons, concierge, live-in super, and on-site managing agent. The building features a garage, health club, children’s playroom, storage facilities, new laundry room and a newly built and beautiful roof deck! The building is pet-friendly.

 

Health Club

Air conditioned, fully equipped, state-of-the-art

Our spacious 2,000 square foot facility contains a variety of equipment that can more than satisfy everyone - older or younger, novice or dedicated bodybuilder. Open from 6 AM to 10:30 PM with multiple cardio-vascular machines, the gym can service many members at one time, even at peak hours.

Based on member suggestions as well as input from professional trainers, the facility is periodically upgraded by the addition of new and better equipment as well as the replacement of apparatus that is worn or rarely used.

 

Roof Garden

The Roof Garden is a haven for the quiet enjoyment and socializing of shareholders.  The garden is open for access during the hours of 8:30 am to 10pm weekdays and until 10:30 pm weekends.

 

Playroom

 

The building features a children's playroom.

 

Spectacular Views
Additional Building Features

  • High-Speed Internet Access -- Road Runner cable modem; discounted rate
  • 24 hour concierge desk and doorman
  • In building parking --private basement entrance
  • Digital Cable TV -- basic service at discounted rate
  • Building-wide central air conditioning
  • Storage -- Individually locked facilities
  • Bicycle storage room
  • Double thermo-pane windows -- unique swing-in feature for easy outside cleaning
  • Full laundry facilities
  • Fully maintained garden
  • Spacious lobby with waiting area
  • Resident building manager
  • Full maintenance staff
  • Hardwood parquet floors
  • Sound-deadening between apartments
  • Three high-speed passenger elevators -- separate service elevator
  • Recently redesigned and renovated hallways